Ulei Esential de Scortisoara

Ulei Esential de Scortisoara

Condimente | Mirodenii | Ierburi Aromate | Batoane de Vanilie | Miere de Albine | Aditivi Alimentari | Ustensile

Detalii


12,00 lei

12,00 lei per 10 ml

K 32

4 alte produse in aceiasi categorie

   Uleiurile esentiale sunt uleiuri concentrate extrase din plante si sunt cunoscute si sub denumirea de uleiuri volatile. Sunt esentiale in sensul ca poarta aroma si esenta plantei.

Recomandari de folosinta :

- puteti aroma  orice crema, glazura, aluat sau inghetata, in loc de scortisoara pudra. Atentie, folositi doar 2-3 picaturi de ulei esential !

- puteti aroma cosmeticele homemade (lotiuni sau uleiuri de corp)

- il puteti folosi in aromoterapie

Este recomandat ca antiseptic, ca remediu in combaterea tusei, a durerilor de cap si in tratarea racelilor, iar daca doriti sa il folositi in scopuri terapeutice, va recomandam sa consultati un medic!