Set Piper

Set Piper

Condimente | Mirodenii | Ierburi Aromate | Batoane de Vanilie | Miere de Albine | Aditivi Alimentari | Ustensile

Detalii


8,50 lei

8,50 lei per set/40 g

S 9

5 alte produse in aceiasi categorie

SETUL ESTE GROZAV PENTRU A FI OFERIT CADOU SI PENTRU CEI CE INVATA SA GATEASCA.

PUNGUTELE SE POT DECUPA SI ASTFEL SE OBTIN 4 PUNGUTE DE CONDIMENTE.

Alaturi de sare, piperul este cel mai folosit condiment din lume. Acest set cu piper negru, piper verde, piper roz si piper alb este grozav pentru cei ce vor sa se bucure din plin de aroma fiecarui tip de piper, pentru incepatorii in arta culinara, si este un cadou potrivit pentru micii si marii bucatari. Boabele de piper pot fi amestecate si folosite impreuna in preparate, se pot macina in rasnita de piper sau pot fi zdrobite.

Piperul negru este cel mai apreciat si cel mai folosit condiment din lume. Se foloseste la mai toate bucatele, fie intreg, fie macinat. Este foarte aromat si iute, de o calitate superioara.

Piperul verde este ceva mai delicat decat piperul negru si se foloseste in preparate fine din bucataria frantuzeasca sau cea asiatica. Pentru cei ce vor aroma de piper dar nu le place foarte iute, piperul verde este raspunsul.

Piperul roz este si el ceva mai delicat decat piperul negru, in schimb culoarea sa ofera un spectacol vizual de exceptie. Se foloseste intreg la fripturi, cartofi, orez. Se recomanda ca cei alergici la nuci si alune sa nu consume piper roz.

Piperul alb este folosit la mancaruri fine, deschise la culoare. Desi este destul de iute, are o aroma specifica ce imbunatateste orice preparat. Asiaticii si francezii il folosesc datorita acelei arome unice.

Setul contine: 10 g piper negru, 10 g piper verde, 10 g piper roz, 10 g piper alb.