Extract de Vanilie Natural Tahitensis PNG 50ml

Extract de Vanilie Natural Tahitensis PNG 50ml

Condimente | Mirodenii | Ierburi Aromate | Batoane de Vanilie | Miere de Albine | Aditivi Alimentari | Ustensile

Detalii


59,00 lei

59,00 lei per 50 ml

S 24

2 alte produse in aceiasi categorie

Extractul de vanilie natural contine doar doua ingrediente: alcool alimentar si pastai de vanilie Tahitensis Papua Noua Guinee.
Extractul de vanilie se foloseste DUPA 2-3 luni de la data fabricatiei si nu are termen de expirare. Cu cat il tineti mai mult, cu atat aroma va deveni mai intensa.
Dupa ce incepeti sa il folositi, completati mereu sticluta cu alcool (alcool alimentar, votca) si cu pastai de vanilie. Puteti adauga si pastaile de vanilie ale caror seminte le-ati folosit la alte preparate. In acest fel, veti avea mereu la indemana o sursa ieftina si naturala de extract de vanilie. Daca aveti pastai de vanilie uscate, adaugati-le si pe acestea. In alcool se vor hidrata si isi vor lasa aroma in extractul de vanilie.
Aceasta sticluta poate fi oferita cadou cuiva drag. Vanilia este cea mai iubita aroma din lume, oricine va aprecia un cadou inedit, parfumat si natural.

Extractul de vanilie este ambalat in sticluta de 50ml.

Vanilia din Papua Noua Guinee este incredibila, are o aroma florala cu tonuri de fructe coapte. Savoarea bogata a acestor pastai de vanilie aduce cu aroma cireselor imbracate in ciocolata si caramel. 

Extractul este produs in mai 2016, a se folosi incepand cu octombrie 2016.