Esenta Concentrata CAPSUNI

Esenta Concentrata CAPSUNI

Esenta Concentrata CAPSUNI

Detalii


15,00 lei

15,00 lei per 10 ml

L 32

Program de loialitate Daca cumperi acest produs poti primi pana la 3 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 3 puncte poate fi schimbat intr-un voucher de 0,60 lei.


30 alte produse in aceiasi categorie

Direct din laboratoarele de cofetarie la dumneavoastra acasa, o esenta profesionala concentrata ce va satisface si gusturile exigente ale unui patiser profesionist si ale unui cofetar amator. 
Aceasta este o esenta tip concentrat, puternica, echilibrata, termostabila si identic naturala. O singura sticluta va ajunge pentru 30 de kilograme de produs finit. 
Esenta se preteaza la orice preparat, de la inghetata, prajituri, creme, glazuri,siropuri, iaurturi pana la tigarete electronice sau momeala pentru pescuit.
Esenta este in baza de propilen glycol, este transparenta, lichida si este amblata in sticluta de sticla bruna dotata cu picurator.

Dozaj : 0.3 ml per kilogramul de produs. 

Aplicatii comericale: inghetata, lactate, ciocolata, vata de zahar, siropuri de bar sau cafenele, zahar aromatizat, cofetarie-patiserie, tigarete electronice, produse parfumante pentru camera sau masina, pescuit. Pentru cantitati mai mari va rugam sa ne contactati direct.